Watermanagement

Voor de waterbeheersing en monitoring in het Nederlandse polderlandschap, maar bijvoorbeeld ook voor het beheren van riolen, zijn gemalen, stuwen en inlaten van groot belang. Hierbij speelt slimme besturingstechniek een steeds grotere rol.

De engineers van VeldBerg Engineering in Zoetermeer zijn gespecialiseerd in besturingstechniek ten behoeve van watermanagement. Zo werken we vaak projectmatig aan systemen voor waterschappen en hoogheemraadschappen, bijvoorbeeld met betrekking tot de besturing van installaties voor gemalen, stuwen en inlaten.

Besturingskasten voor watermanagement

De engineers van VeldBerg hebben veel ervaring met het ontwerpen, engineeren en installeren van besturingskasten (PLC) en de bijbehorende installaties en systemen. Op basis van onze specialistische kennis en ervaring, zijn we in staat om de wensen van onze klanten goed te begrijpen en te vertalen naar passende, op maat oplossingen. Daarbij hanteren we een klantgerichte werkwijze en ontzorgen we gedurende het hele traject; van ontwerp tot installatie.

Slim beheer

Met het oog op slimmere bediening en beheersing, verzorgen we ook de benodigde software en communicatiesystemen op basis van telemetrie (met SCADA software). Zo zorgen we bijvoorbeeld dat waterniveaus vanuit een centraal controle- en bedieningscentrum kunnen worden gemonitord en beheerd.

Watermanagement-projecten

Wij hebben al voor diverse watermanagement-projecten een bijdrage geleverd door het ontwerpen en bouwen van besturingskasten, inclusief de programmatuur. Klik hier voor een overzicht van gerelateerde projecten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over VeldBerg Engineering en of wij wellicht ook aan uw project kunnen bijdragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Specialistisch team van engineers
Jong & dynamisch bedrijf
We staan borg voor kwaliteit
VCA
Sterkin
SSB

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 079 360 8284.

Stuur een e-mail